Aşırı Hareketliliğin Ardından Bitcoin 20 bin Doları Geri Aldı, AVAX %7 Arttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, dün ve bugün erken saatlerde artan oynaklıktan sonra 20.000 doların üzerinde duruyor. AVAX ve SAND, altlardan en çok yükselenler.

Bitcoin’in fiyatı son 24 saat içinde hızla yükseldi ve neredeyse 21.000 dolara sıçramadan önce 19.000 dolara düştü. Altcoinler 24 saatlik bir ölçekte daha sakin, AVAX ve SAND en önemli kazançlar.

Bitcoin 20 bin doların üzerinde duruyor

BTC’nin on yıldan uzun bir süredir en kötü performans gösteren ayı ve çeyreğine işaret eden Haziran ayının sonunda, varlık bir anda yırtıldı ve saatler içinde 2.000 doların üzerinde sıçradı. Ancak bu, kısa sürede 20.000 doların altına düştüğü için kısa sürdü.

Hafta sonu beklenmedik bir şekilde sakin geçti ve Bitcoin çoğu için 19.000 dolar civarında işlem gördü. 4 Temmuz’daki ABD ulusal tatili sona erdiğinde volatilite geri döndü ve Bitcoin yaklaştı ve kısa bir süre 20.000 doları aştı.

Ayılar neredeyse anında oynamaya geri döndü ve BTC’yi güneye 19.250 dolara itti. Yine de, varlık hemen geri döndü ve 20.750 dolara (Bitstamp’ta) yükseldi.

Şu an itibariyle biraz sakinleşti ancak hala 20.000 doların üzerinde işlem görüyor ve piyasa değeri 385 milyar dolar.

Aşırı Hareketliliğin Ardından Bitcoin 20 bin Doları Geri Aldı, AVAX %7 Arttı! 3

Önemli Bitcoin Haberleri

Kamu madencilik şirketi Core Scientific, Bitcoin varlıklarının çoğunu Haziran ayında sattığını söyledi.

CoinShares, ABD’li yatırımcıların geçen hafta BTC’de kısa pozisyon açmak için önemli bir istek gösterdiğini bildirdi.

Devam eden piyasa çöküşüne rağmen, The Wolf of Wall Street, BTC yatırımcılarının 3-5 yıl boyunca ellerinde tutmaları halinde “neredeyse kesinlikle” kar edeceklerini tahmin etti.

AVAX ve SAND Yol Gösterir

Çoğu altcoin dün iyi durumdaydı ancak bugün daha sakin. Ethereum 1,150 doların üzerinde çok günlü bir yüksek seviyeye çıktı ancak hafifçe geri çekildi ve şimdi bu seviyenin hemen altında oturuyor.

BNB daha yüksek işlem görmeye devam ediyor ve küçük bir günlük artışın ardından şimdi 240$’a yakın. Solana, yaklaşık %3 artışla 36 doların üzerinde.

Ripple, Cardano, Dogecoin, Polkadot ve TRON her iki yönde de önemli bir hareket göstermezken, Avalanche bir günde neredeyse %7 arttı ve 20 dolara yakın.

Alt ve orta büyüklükteki alt gruplardan The Sandbox, günlük %9’luk bir sıçramanın ardından en önemli kazançtır. Sonuç olarak, SAND 1,3 dolara yakın oturuyor.

bitcoin Aşırı Hareketliliğin Ardından Bitcoin 20 bin Doları Geri Aldı, AVAX %7 Arttı! 4

Endüstri Haberleri

CryptoCom CEO’su, şirketinin yakında para çekme işlemlerini askıya alacağı veya sınırlayacağına dair son söylentileri yalanladı.

Para çekme işlemlerini askıya alan bir şirket Voyager Digital Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu.

Başka bir kripto şirketi olan CoinLoan da para çekme işlemlerini sınırlayarak politikalarını değiştirmek zorunda kaldı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
69

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Aşırı Hareketliliğin Ardından Bitcoin 20 bin Doları Geri Aldı, AVAX %7 Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!