Bitcoin Ailesi Piyasayı Konuştu: Zirvede Çok BTC Sattık!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Bitcoin Ailesi”, BTC Kasım 2021′de zirveye ulaştığından bu yana 1 milyon dolardan fazla kaybetti. Ancak aileden Didi Taihuttu her zamanki gibi yükselişte.

Bitcoin Ailesi, bu yıl yatırımlarında 1 milyon dolar kaybetti

2017 yılında, Taihuttu, karısı ve üç kızı, sahip oldukları her şeyi sattılar. 2.500 metrekarelik bir evi ve neredeyse tüm varlıklarını Bitcoin’e yatırdılar. Bu karar, BTC fiyatının 900 dolar civarında olduğu geldi. Bitcoin şu anda 19.200 dolar civarında işlem görüyor. Bu süreçte, Taihuttu Bitcoin pozisyonu kapadı ve ardından tekrar satın aldı, daha sonra uygun anlarda tekrar işlem yaptı. CNBC’ye konuşan Taihuttu, fiyat Kasım ayı sonlarında 55.000 dolara düştüğünde, ailenin toplam Bitcoin yatırımının yaklaşık %15′ini sattığını söyledi.

Aşırı dalgalı piyasa, kripto para piyasasında iş yapmanın bir bedelidir. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, son on yılda Bitcoin, toparlanmadan önce iki uzun süreli depresif fiyat dönemi yaşadı. 2018′deki bir önceki kripto kışında, Bitcoin geri sıçramadan önce değerinin %80′inden fazlasını kaybetti. Daha sonra, geçen yıl tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bitwise Asset Management baş yatırım sorumlusu Matt Hougan bir röportajda, ayı piyasası hakkında şunları söylüyor:

Kriptoda hala başka bir projenin başarısız olup olmayacağını, kredi şelalesinin devam edip etmeyeceğini görmek için beklediğimiz bir yön var. Zaman çerçeveniz bir hafta, bir ay veya hatta bir çeyrek ise, hala önemli bir volatilite olduğunu düşünüyorum. Yıllarla ölçülen bir zaman ufkunuz varsa, evet, bu pazara girmeyi düşünmek için harika bir fırsat.

Erken BTC yatımcısı Taihuttu, önümüzdeki yılları tahmin ediyor

Kripto piyasasının grafiklerini inceleyen ve Mayer Multiple gibi popüler indikatörleri takip eden Taihuttu, mevcut fiyat döngüsünde Bitcoin’in 2025 yılına kadar 140.000 doların üzerine çıkmadan önce 15.000 ila 20.000 dolar arasında dibe vuracağını düşünüyor. Taihuttu’ya göre mevcut piyasa, “nihai satın alma anı“dır. Erken BTC yatımcısı, CNBC’ye portföyünün son altı yılda %2.000′den fazla kazandığını da söyledi.

Bitcoin Ailesi Piyasayı Konuştu

Taihuttu’nun yatırım stratejisi: 70/30 kuralı

Beş kişilik Hollandalı aile son altı yılda tüm dünyayı dolaştı. Ancak 40 ülkede zaman geçirdikten sonra, Avrupa’da Bitcoin’de %0 vergi ile Portekiz’e yerleşmeye karar verdiler. Taihuttu’nun son projesi, ”örnek olarak liderlik etmek” için Lagos’taki en popüler plajlardan birinde bir Bitcoin bar işletiyor.

Anca aile son zamanlarda geçirdi. Kripto fiyatlarının düşmesi ve sektördeki en popüler şirketlerden bazılarının iflası nedeniyle zorlu birkaç ay yaşadılar. Kaos, yatırımcıları korkuttu, piyasadan birkaç ay içinde 2 trilyon dolardan fazla değeri sildi. Kripto projelerine büyük yatırım yapan bireysel yatırımcılar birikimlerinin büyük bir kısmını kaybetti. Perşembe günü, Bitcoin on yıldan fazla bir süredir en kötü üç aylık kaybını kaydetti.

Bitcoin Ailesi Piyasayı Konuştu

Beş kişilik Hollandalı aile, bu volatilite düzeyiyle karşı karşıya kaldıklarında “duygusal olarak temellenmiş” kalmak için 70/30 kuralı dedikleri şeyi takip ediyor. Herhangi bir zamanda, Taihuttus, Bitcoin yatırımını %70′ini soğuk cüzdanda, %30′unu borsalarda tutuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Ailesi Piyasayı Konuştu: Zirvede Çok BTC Sattık!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!