DeFi Protokolü Inverse Finance’e, Flash Loan Saldırısı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DeFi protokolü Inverse Finance’e, Flash Loan saldırısı. Bir DeFi protokolü olan  Inverse  Finans, bir flash loan saldırısına uğradı ve 1,2 milyon dolarlık bir kayıpla sonuçlandı.

Bugün, Inverse Finans bir flash loan saldırısına uğradı. Saldırı, zincir üzerindeki verilere göre 27.000 wrapped  Bitcoin kullanılarak 11:47 CEST’de gerçekleştirildi. Çalınan varlıklar arasında 53 BTC ve 100.000 USDT vardı.

Protokol, Twitter hesabından durumla ilgili açıklama yaptı. Ekip, ödünç alma sürecini geçici olarak durdurduklarını ve olayı araştırdıklarını bildirdi.

Inverse has temporarily paused borrows following an incident this morning where DOLA was removed from our money market, Frontier. We are investigating the incident however no user funds were taken or were at risk. We are investigating and will provide more details soon.

— Inverse+ (@InverseFinance) June 16, 2022

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
DeFi Protokolü Inverse Finance’e, Flash Loan Saldırısı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!