Sepetinde Bu 5 Altcoin Olan CEO: Bitcoin Bu Diplere Oynuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son aylarda, Bitcoin ve altcoin piyasasında düşüş yaşandı. Birçok yatırımcı, yeni oluşan alanın olumsuz eğilimlerini ne zaman ortadan kaldıracağını merak ediyor. Makro düzeyde, piyasalar, Fed’in şahin para politikası üzerindeki enflasyon endişelerine tepki vererek, yatırımcılara spekülatif varlıklar için riskten kaçınma iştahı bırakıyor. Bu arada, trilyon dolarlık endüstri, sistemik riskleri değerlendirirken UST ve Terra’nın çöküşünden kurtulmaya çalışıyor.

Osprey Funds yöneticisi, Bitcoin hakkında yorumlarını paylaştı

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitcoin, Mayıs ayına kadar art arda dokuz hafta kayıp yaşadı. Bu durum, 13 yıllık tarihindeki en uzun kayıp serisine işaret etti. Token Pazar günü küçük kazançlar elde ederek rekor düşüşünü kırdı. Kripto veri platformu Messari’ye göre, Bitcoin hala tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 55’ten fazla indirimde ve Çarşamba günü 30.488 dolar civarında işlem görüyor. Ancak 130 milyon dolarlık kripto varlık yöneticisi Osprey Funds’ın kurucusu ve CEO’su Greg King, Bitcoin’in geçen ay kabaca 26.000 doları görmüş olabileceğini söylüyor.

Yatırım Şirketi, Bu Altcoin İçin Dev Fon Oluşturdu!

King, “Makro ortamda olup bitenlerle ilgili zorluk, herkesi riskten uzak bir pozisyona iten belirli güçlerin olmasıdır. İlk içgüdüleri, kriptonun riskli olduğu,” ifadelerini kullandı. Barclays’de sektörün ilk borsada işlem gören banknotlarının oluşturulmasına yardım etmesiyle tanınan King, 2018’de Osprey Funds’u başlattı. Varlık yöneticisi, yatırımcılara Bitcoin, Solana, Polkadot, BNB Chain, Polygon ve Algorand dahil olmak üzere kripto varlıklarına maruz kalmalarını sağlamak için altı tröst sunuyor.

King, altcoinlerin fiyat hareketini etkileyen kendi yerel faktörleri olmasına rağmen, altcoin’lerin teknoloji hisseleri gibi daha riskli varlıklara benzer şekilde işlem yaptığını söyledi. Örneğin Solana, ağında son zamanlarda düşüşe neden olan çeşitli kesintiler yaşadı. King, altcoin’ler ve teknoloji arasındaki korelasyonun “orta ve uzun vadeli bir temelde” devam edeceğini tahmin ediyor. King, hem Solana hem de Avalanche’a atıfta bulunarak, “Bunlar yazılım şirketleri ve farklı şekilde organize edilmiş projeler” dedi.

Bitcoin’i dijital altına benzetiyor

Bitcoin’in ağı ise genellikle kullanıcıların sınırsız ve merkezi olmayan işlemler yapmasına izin veren kripto para birimi olarak görülüyor. King gibi taraftarlar, kriptoyu dijital altına benzer enflasyona karşı bir korunma olarak zafere ulaştırıyor. Osprey Funds, Bitcoin ve diğer ana layer-1 Blockchain’leri hakkında üç yıllık bir görünüme sahiptir. Varlık yöneticisi, Nisan ayındaki bir Osprey araştırma raporuna göre, 2025 yılına kadar Bitcoin’in fiyat hedefinin yükseliş piyasasında 230.487 dolar olacak. Düşüş eğiliminde ise 106.111 doları bulacak.

Karar Çıktı: En Büyük Borsalar Bu Altcoin'i Delist Ediyor!

King’den enflasyona karşı kripto para tavsiyesi

King, “İnsanlar ayrıca enflasyondan korunmak için ne yapabileceğimi merak ediyor. Eğer Bitcoin dijital altınsa, birdenbire oradaki en önemli rakiplerden biri haline gelir.” King, bireysel yatırımcıların düşüş piyasalarında üç şekilde gezinebileceğini söyledi. İlk olarak, yatırımcılar, genel portföyleri içinde kendilerini rahat hissedecekleri bir dolar tutarında yatırım yaptıklarından emin olmalıdırlar. Daha genç insanlar, emeklilik yaşına yaklaşan birine kıyasla daha fazlasını tahsis edebilir ve daha büyük riskler alabilir. King, yatırımcılara portföylerinin yüzde 2-20’sini kriptoya ayırmalarını tavsiye ediyor.

King, “Hayat birikimlerini belirli bir tokena yatıran ve her şey eriyip giden kişi hakkındaki hikayeleri okumaktan herkes nefret ediyor” dedi. Örneğin Luna’nın çöküşü, bazı yatırımcılar için tasarruf hesaplarının tamamen silinmesine neden oldu. Bu fonların bir kısmı yatırımcıların çocuklarının gelecekteki eğitimlerine, ev satın almalarına ve ebeveynlerinin emekliliğine ayrılmıştı. İkinci olarak, bireysel yatırımcılar, fiyattan bağımsız olarak düzenli olarak bir dolar tutarına sistematik olarak yatırım yapmak anlamına gelen, dolar-maliyet ortalamasına bakıyor.

Uzman: Hiç Bitcoin (BTC)'im Yok

King, bunun daha düşük seviyelerde daha fazla ve daha yüksek seviyelerde daha az biriktirebileceğiniz “denenmiş ve gerçek bir yatırım yöntemi” olduğunu söyledi. Son olarak King, yatırımlar hakkında uzun vadeli bir görüşe sahip olmayı ve “Web3‘ün omurgası” olacak olan üst katman-1 Blockchain’lere yatırım yapmayı tavsiye ediyor. King, “Yatırımcılar önemli geri çekilmelere hazırlıklı olmalı, çünkü bazı yıllarda yüzde 50 ila yüzde 80’lik bir düşüş olmadan bazı yıllarda yüzlerce yüzde puanı yükselen bir varlık sınıfı göremezsiniz” dedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Sepetinde Bu 5 Altcoin Olan CEO: Bitcoin Bu Diplere Oynuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!