Tether’in USDT’si Tezos Blockchain Ağında Piyasaya Sürüldü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tether USD (USDT) en popüler stablecoin’lerden birisi olarak hacmini giderek büyütmeye devam ediyor. Özellikle UST‘nin yaşadığı çöküş sonrası okların çevrildiği USDT, her ne kadar kısa bir süreliğine minik dalgalanmalar yaşasa da ileriye dönük planlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu planlardan biri de şüphesiz stablecoin’in yeni ağlara genişlemesi. Son olarak USDT 12. Blockchain ağında da kendisine yer buldu.

Tether’in USDT’si Tezos Ağına Geldi

Tether Whitepaper‘ında da yer alan genişleme planlarının bir parçası olarak yeni ağlarda piyasaya sürülmeye devam ediyor. Şu anda, Ethereum, Solana, Avalanche, Polygon , Algorand, Tron, Omni, EOS, Liquid Network, Kusama ve Bitcoin Cash Standard Ledger Protocol’ünde yer alan USDT, son olarak Tezos Blockchain ağında da piyasaya sürüldü.

Tether geliştiricileri, USDT’nin Tezos’taki lansmanının Blockchain ağının DeFi ekosistemine yardımcı olacağını açıkladı. Ek olarak Tether CTO’su Paolo Ardoino konu hakkında şunları söyledi:

“Büyüyen ve canlı topluluğuna dijital token alanındaki en likiteli, istikrarlı ve güvenilir sabit paraya erişim sunan USDT’yi Tezos’ta piyasaya sürmekten heyecan duyuyoruz. Tezos hızla sahneye çıkıyor ve bu entegrasyonun uzun vadeli büyümesi için gerekli olacağına inanıyoruz”

İlginizi çekebilir: Blockchain Veri Analizi Platformu Nansen, Google Cloud ile Anlaştı

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tether’in USDT’si Tezos Blockchain Ağında Piyasaya Sürüldü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!