Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düştü, Solana Kopuklukların Ortasında %12 Düştü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin’in 32.000 doların üzerindeki macerası, varlık birkaç bin dolar düştüğü ve 30.000 doların altına düştüğü için kısa sürdü. Altcoinler de bugün kırmızıyla kaplı, ETH 1.800 dolara düşüyor ve en son ağ sorunlarının ardından SOL sert bir şekilde düşüyor.

Bitcoin 30 bin Doların Altına Düştü

Haftalarca kararlı bir şekilde 30.000 doların üstesinden gelemeyen Bitcoin, nihayet birkaç gün önce 32.000 doların üzerinde yerel bir zirveye yükseldiğinde bunu yaptı. Dün başka bir küçük rekor daha gördü ve topluluk daha fazla fiyat artışı beklediğinde, ayılar varlıklarını ve piyasada hakimiyetlerini hatırlattı.

Birkaç saat içinde Bitcoin yaklaşık 3.000 dolar düştü ve 29.000 doların biraz üzerinde kaldı. Beklendiği gibi, bu artan oynaklık, aşırı kaldıraç kullanan traderlar için büyük acıya neden oldu, çünkü tasfiyeler bir noktada (24 saatlik ölçekte) 500 milyon doların üzerindeydi.

Şu an itibariyle, kripto para birimi biraz çekiş kazandı ve imrenilen 30.000 dolarlık çizgiye yakın duruyor. Bununla birlikte, piyasa değeri 600 milyar doların oldukça altına düştü, ancak altcoinler üzerindeki hakimiyeti %46’nın kuzeyinde yer alıyor.

Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düştü, Solana Kopuklukların Ortasında %12 Düştü! 3

Altlar Koyu Kırmızı Renge Büründü

Altcoinler yükseliş yolunda BTC’yi takip etti, ancak çoğu bugün önemli kayıplarla kırmızıya döndü. Ethereum, günlük %5.5 düşüşle bu olumsuz eğilime öncülük ediyor. Sonuç olarak, ikinci en büyük kripto para dün 2.000 dolara yaklaştıktan sonra 1.800 doların biraz üzerine düştü.

BNB, benzer bir fiyat düşüşünün ardından 300 doların altına düşmeye yakın. Cardano, Ripple, Dogecoin, Tron ve Shiba Inu da %6’ya kadar düşerken, Polkadot ve Avalanche bir günde %8’den fazla düştü.

Ancak şu anda en büyük kaybeden Solana. SOL, en son ağ sorunlarını takiben 24 saatlik bir ölçekte %11’in üzerinde düştü.

Alt ve orta büyüklükteki alt değerlerin de kırmızı olduğu göz önüne alındığında, genel kripto piyasası değerinin 70 milyar dolar azalarak 1.250 trilyon doların altına düşmesi şaşırtıcı değil.

Bitcoin Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düştü, Solana Kopuklukların Ortasında %12 Düştü! 4

Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düştü, Solana Kopuklukların Ortasında %12 Düştü!
İnsanların Neden Bitcoin (BTC) Alıp Almadıklarını Açıklamak!
Axie Infinity (AXS) Bu Yöne mi Gidecek, Yoksa Buna Bağlı mı Olacak…
Bitcoin 32 Bin Doları Test Etti, Cardano %15 Yükseldi!
Kusama’nın (KSM) Son ​​Boğa Koşusunun Uzun Süredir Burada Olup Olmadığını Değerlendirmek!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düştü, Solana Kopuklukların Ortasında %12 Düştü! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düştü, Solana Kopuklukların Ortasında %12 Düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!