Kripto Para Borsası Coinbase, İşe Alımları Azaltıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Coinbase, işe alımları azaltıyor. Mevcut piyasa koşulları nedeniyle, kripto para borsası Coinbase, bu yıl personelini artırma niyetinden vazgeçmiş gibi duruyor.

Salı günü yayınlanan bir blog yazısında, Coinbase başkanı ve operasyon direktörü Emilie Choi, şirketin “personel ihtiyaçlarımızı en öncelikli iş hedeflerimize göre yeniden ayarlayacağını” belirtti:

Bu yıla girerken, şirketin büyüklüğünü üç katına çıkarmayı planladık. Mevcut piyasa koşulları göz önüne alındığında, işe alımları yavaşlatmanın ve en yüksek öncelikli iş hedeflerimize göre personel ihtiyaçlarımızı yeniden değerlendirmenin ihtiyatlı olduğunu düşünüyoruz. Personel sayısı büyümesi, finansal modelimiz için önemli bir girdidir ve bu, işimizi planladığımız senaryolara göre yönetmemizi sağlamak için önemli bir eylemdir.

Hareket, geçen hafta kripto endüstrisinin üçüncü en büyük stabilcoini olan TerraUSD’nin (UST) muhteşem çöküşünün ardından piyasa kargaşasının ortasında geldi. En popüler kripto para birimi olan Bitcoin, geçen hafta bu yıl ilk kez 30.000 doların altına düştü.

Geçen yıl doğrudan bir listeleme yoluyla halka açılan Coinbase hissesi, şirketin ilk çeyrek kazanç raporunun beklentileri karşılamamasının ardından geçen hafta da yeni düşüşler yaşadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kripto Para Borsası Coinbase, İşe Alımları Azaltıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!