Ünlü Yatırımcı Bitcoin Planından Bahsetti: Halving Sonrası Bekleneni Yaşıyoruz!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörünün en ünlü yatırımcıları arasında yer alan Anthony Pompliano, kripto para piyasasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Anthony Pompliano kısa süre önce CNBC’nin Squawk Box programına katılarak kripto paralar hakkında konuştu.

Kısa vadeli bakıldığında her ne kadar çalkantılı görünse de Bitcoin’in yıl başından bu yana büyümeye devam ettiğini belirten yatırımcı, son halivnge ilişkin fiyat hareketinin de beklendiği şekilde gerçekleştiğini savundu.

Tarihsel olarak bakıldığında Bitcoin’in yarılanma öncesinde %19-20 yükseldiğini fakat yarılanmadan sonraki aylarda %1-2’lik banda sıkışık kaldığını dile getiren Pompliano, yatırımcıları orta vadeli düşünmeye davet etti.

Önümüzdeki süreçte yükseliş dalgasının devam edeceğine dair inancını yineleyerek geleceğe yönelik beklentilerinin her zamankinden güçlü olduğunu vurguladı.

Ek olarak Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalamasının tüm zamanların en yüksek seviyeye ulaştığını belirten deneyimli isim, GBTC’nin de 78 gün sonra ilk defa net giriş gördüğünü dile getirdi.

Bitcoin’in bir önceki yarılanmadan bu yana %800 yükseliş sergilediğine işaret ederek uzun vadeli yatırımcıların daima kazandığını vurguladı. Buna karşılık son 5 yıldır altın yatırımı olanların alım güçlerinin dramatik bir şekilde eridiğini söyledi.

Ünlü Yatırımcı Bitcoin Planından Bahsetti: Halving Sonrası Bekleneni Yaşıyoruz! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ünlü Yatırımcı Bitcoin Planından Bahsetti: Halving Sonrası Bekleneni Yaşıyoruz!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!