FED Faiz Kararı Öncesi Bitcoin ve Altcoinlerde Son Durum

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Merkez Bankası (FED) tarafından bugün açıklanacak faiz kararı öncesinde Bitcoin (BTC) ve kripto paraların genelinde düşüş hakimiyeti sürüyor. 

Bitcoin fiyatı, ABD’den gelen spot ETF onayının ardından sürdürdüğü sert yükselişi ile mart ayının ortalarında en yüksek seviyesi olan 73 bin dolara ulaşmıştı. O günlerden bu yana bir düzeltme yaşayan Bitcoin, bugün yaşadığı geri çekilme ile 57 bin dolar seviyelerinin altını gördü.

Halihazırda sert bir düşüş dönemi yaşayan Bitcoin, bugün de ABD Merkez Bankası (FED) tarafından açıklanacak faiz kararı öncesi %5,9 değer kaybı yaşadı.

Piyasa değerine göre en büyük 10 kripto paradan Ethereum (ETH) %3,8 düşüşle 2.876, BNB (BNB) %4,3 düşüşle 545, Ripple (XRP) %0,8 yükselişle 0,501, Dogecoin (DOGE) %8 düşüşle 0,123 ve Solana (SOL) %0,5 düşüşle 124 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin piyasa değeri 1,11 trilyon dolar seviyelerinde seyrederken kripto para piyasasının toplam değeri 2,23 trilyon dolar civarında bulunuyor.

Türkiye saati ile bugün 21.00‘de açıklanacak. FED faiz kararı hakkında CME Group cephesinde %98,9 oranında sabit kalacağı, %1,1 oranında ise 25 baz puanlık bir artış geleceği yönünde beklenti bulunuyor.

FED Faiz Kararı Öncesi Bitcoin ve Altcoinlerde Son Durum isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
FED Faiz Kararı Öncesi Bitcoin ve Altcoinlerde Son Durum
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!