Yine Justin Sun Yine Ethereum: Balinalar Yükselişte Binance’den ETH Süpürüyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinaları yüklü miktarda Ethereum alımlarına devam ediyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre balinalar son günlerde Ethereum alımlarını hızlandırdı. Muhtemelen TRON kurucusu Justin Sun’a ait “0x4359” isimli bir cüzdan, 23 Nisan günü kripto para borsası Binance aracılığıyla 14,9 milyon dolar değerinde 4.666 ETH satın aldı.

Henüz yeni açılmış “0x9EB0” isimli başka bir balina cüzdanı ise yine Binance aracılığıyla 23 milyon dolar değerinde 7.182 ETH alımı gerçekleştirdi.

Ethereum alımıyla dikkat çeken bir diğer cüzdan ise “0x4446” oldu. Bu cüzdan, Binance aracılığıyla 37,7 milyon dolar değerinde 11.892 ETH aldı ve ardından tüm varlıkları DeFi platformu Compound’a taşıdı. Compound aracılığıyla USDT borçlanan balina, Ethereum’da long pozisyona geçti.

“0x1958” cüzdanlı balina ise Binance’den 16 milyon dolar değerinde 5.181 ETH alıp bunların hepsini Bedrock ve Pendle aracılığıyla stake ederek pasif getiriye yöneldi.

Yine Justin Sun Yine Ethereum: Balinalar Yükselişte Binance’den ETH Süpürüyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yine Justin Sun Yine Ethereum: Balinalar Yükselişte Binance’den ETH Süpürüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!