Bitfinex Analistleri Bitcoin’de Yükseliş Sinyalini Yaktı: 5 Kat Talep Geliyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) yarılanması, mevcut talebin arzın 5 katına çıkmasına yol açabilir.

Kripto para borsası Bitfinex güncel raporunda Bitcoin yarılanmasının olası etkilerine yer verdi. Ödül yarılanmasıyla birlikte piyasaya sürülecek Bitcoin arzının %50 oranında azaldığını belirten analistler, mevcut talebin 5 kat daha fazla olduğunu dile getirdi.

Bununla birlikte günlük bazda üretilen Bitcoin’in 30 milyon dolar gibi kavramsal bir değere sahip olacağını öngören analistler, spot Bitcoin ETF’lerinin bu arzı gölgede bırakacağını kaydetti.

Her ne kadar spot Bitcoin ETF’leri son günlerde negatif bir seyirde gezinse de 30 milyon dolarlık günlük Bitcoin üretimine karşılık 150 milyon dolarlık günlük ETF alımı olduğunu belirten analistler, ciddi bir yükselişin ilk sinyallerini verdi:

Yarılanma sonrasında günlük ihraç oranının düşmesiyle birlikte, piyasaya eklenen yeni arzın (yeni Bitcoin madenciliği), ihraç eğilimlerine göre dolar cinsinden kavramsal olarak yaklaşık 40-50 milyon dolar tutarında olacağını tahmin ediyoruz. Özellikle küçük madenci operasyonlarının mağazayı kapatmak zorunda kalması nedeniyle günlük 30 milyon dolara düşmesi muhtemel. Son haftalarda akışlar yavaşlamış ve hatta net negatife dönmüş olsa da, spot Bitcoin ETF’lerinden gelen ortalama günlük net giriş, bu rakamı 150 milyon doların üzerinde gölgede bırakıyor.

Bitfinex Analistleri Bitcoin’de Yükseliş Sinyalini Yaktı: 5 Kat Talep Geliyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitfinex Analistleri Bitcoin’de Yükseliş Sinyalini Yaktı: 5 Kat Talep Geliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!