Ünlü Ekonomist, Bitcoin’in Bu Yüzden Başarısız Olduğunu Düşünüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin karşıtı Peter Schiff, sosyal medyada yine Bitcoin aleyhinde paylaşımlar yaparak onun bir “başarısızlık” olduğunu söyledi.

Peter Schiff, Bitcoin hakkındaki yeni açıklamalarında onun işlem ücretlerini eleştirdi. Bitcoin ağındaki tek bir işlemin maliyetinin 128 dolara kadar çıktığını söyleyen Schiff’e göre bu, Bitcoin’in dijital bir para birimi olarak kullanılmasını engelliyor.

Bitcoin’in para birimi olarak kullanılamayacak kadar maliyetli olduğunu yazan Schiff, ek olarak Bitcoin ağındaki işlem süresinin yarım saati geçtiğini vurguladı ve Bitcoin’in “başarısız” olduğunu söyledi.

Cryptofees verilerine göre Bitcoin ağında 20 Nisan’da günlük olarak toplamda 78,3 milyon dolar işlem ücreti ödendi. Buna karşın Ethereum ağında ödenen toplam işlem ücreti, 3,2 milyon dolardı.

YCharts tarafından aktarılan veriler, Bitcoin ağındaki işlem ücretlerinin düne kıyasla %70’ten fazla düştüğünü ve 34 dolara gerilediğini gösteriyor.

Ünlü Ekonomist, Bitcoin’in Bu Yüzden Başarısız Olduğunu Düşünüyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Ekonomist, Bitcoin’in Bu Yüzden Başarısız Olduğunu Düşünüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!