0,31 Dolardan Binlerce Ethereum Alan İsim, 3 Bin Dolardan ETH Satıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük altcoin olan Ethereum için 2015’te düzenlenen ICO’ya katılan bir isim, bunların bir kısmını borsalara yatırmaya başladı.

Blockchain analiz platformu Spot On Chain’in paylaşımına göre kime ait olduğu bilinmeyen bir cüzdan, gece saatlerinde birim başına 2.997 dolardan toplamda 6 milyon dolarlık USDC karşılığında 2.000 Ethereum sattı.

Bu cüzdanın 30 Temmuz 2015’teki 0,31 dolarlık ICO fiyatı üstünden toplamda 33.213 Ethereum aldığı açıklandı.

İşlem hareketlilikleri, balinanın borsalara şimdiye kadar birim başına ortalama 2.545 dolardan olmak üzere 5.110 Ethereum yatırdığını ve bunları satmış olabileceğini gösteriyor.

Spot On Chain, balinanın çoğu staking platformunda olmak üzere 3 farklı cüzdanda hala yaklaşık 29.700 Ethereum tuttuğunu belirtti.

0,31 Dolardan Binlerce Ethereum Alan İsim, 3 Bin Dolardan ETH Satıyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
0,31 Dolardan Binlerce Ethereum Alan İsim, 3 Bin Dolardan ETH Satıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!