SEC'ten Tron kurucusu Justin Sun'ın hamlesine yanıt

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tron’un kurucusunun geçen ay kurumun yargı yetkisi olmadığını iddia ederek davayı reddetmeye çalışmasının ardından SEC, Justin Sun’a karşı değiştirilmiş bir dava açtı.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Tron’un kurucusu Justin Sun’a karşı açtığı davayı yeniden düzenleyerek, Sun’ın ülke çapında “yoğun bir şekilde seyahat ettiğini” iddia etti ve böylece kendisine yargı yetkisi verdi.

Düzenleyici kurum, Manhattan’daki bir federal mahkemeye sunduğu 17 Nisan tarihli tadil edilmiş şikayet dilekçesinde, Sun, Tron ve kontrol ettiği diğer iki işletme üzerinde “kasıtlı olarak ABD’de ve ABD’ye yönelik eylemlerde bulundukları” için “kişisel yargı yetkisine” sahip olduğunu savunuyor.

SEC, Sun’ın 2017 ve 2019 yılları arasında New York City, Boston ve San Francisco’ya yaptığı iş seyahatleri için ABD’de toplam 380 günden fazla zaman geçirdiğini iddia etti.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
SEC'ten Tron kurucusu Justin Sun'ın hamlesine yanıt
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!