Bitcoin Madencileri Çok Daha Hazır: Güçlü Boğa Yakında Gelebilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) madencileri bir yarılanma gününe hiç olmadıkları kadar hazırlar.

Benchmark tarafından kısa süre önce yayınlanan raporda, Bitcoin madencilerinin bu yarılanmaya karşı daha hazır olduklarına yer verildi.

Bitcoin yarılanmasından en çok etkilenen aktörlerin madenciler olduğunu hatırlatan Benchmark, bu sefer fiyatlarda yaşanan son 6 ayda yaşanan yükselişler sayesinde güvende olduklarını kaydetti. Raporda, geçtiğimiz yarılanmalarda bu seferin aksine madencilerin ciddi zararlara gerilediklerine işaret edildi.

Benchmark ağ ücretlerindeki potansiyel bir artışın, azalan ödüllerin etkisini telafi edebileceğini belirtti. Bitcoin ağı, son günlerde aşırı ilginin merkezinde yer alırken işlem ücretleri de tepe noktalara yaklaştı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Benchmark analisti Mark Palmer, tarihin tekerrür etmesi durumunda yarılanmanın ardından Bitcoin’in güçlü bir boğa yaşayacağını ve bu durumun madenciler için büyük karlılık sağlayacağını söyledi:

Halka açık Bitcoin madencilerinin çoğu, azalan gelir ve brüt kar profillerine uyum sağlamanın bir yolu olarak elektrik ve hashrate kapasitelerini artırma planlarını başlattı ya da duyurdu. Yarılanmanın Bitcoin madencilerinin ekonomisi üzerindeki etkisi, tarihin tekerrür etmesi ve olayı takip eden aylarda Bitcoin fiyatında güçlü bir ralli yaşanması halinde zaman içinde daha fazla dengelenebilir.

Bitcoin Madencileri Çok Daha Hazır: Güçlü Boğa Yakında Gelebilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencileri Çok Daha Hazır: Güçlü Boğa Yakında Gelebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!