Analistlere Göre Bitcoin Halving’i Öncekilerden Farklı Olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain analiz firması Glassnode’un araştırmasına göre bu yılki halving, geçmiş yıllardakilerden farklı olacak.

Önümüzdeki saatlerde yapılacak halving ile dolaşıma giren Bitcoin miktarı yarı yarıya azalacak. Bitcoin’in geçmiş yıllardaki üç halving’inden sonra fiyat en az %200 yükseliş göstermişti.

Glassnode tarafından yapılan araştırmada ise bu yılki koşulların geçmiş yıllara kıyasla farklı olduğu öne sürüldü. Raporda, “Bu farklılık büyük ölçüde kurumsal talebin artmasından ve Bitcoin ETF’lerinin yaygın şekilde benimsenmesinden kaynaklanıyor.” dendi.

Bitcoin madencileri, halving öncesi verilere göre günlük yaklaşık 900 Bitcoin üretiyor. Buna karşın ETF’lere her gün bundan çok daha fazla miktarda BTC giriyor.

Glassnode analistleri, “ETF’deki para akışı, zaten mevcut Bitcoinleri ve bunlara gösterilen talebi kayda değer şekilde etkiliyor ve öngörülebilir gelecekte de etkilemeye devam edecek.” dedi.

Bunun halving’in tarihsel etkisini hafifletebileceğini düşünen analistler, ETF trendlerini takip etmenin yatırımcılar için faydalı olabileceğini ekledi.

Analistlere Göre Bitcoin Halving’i Öncekilerden Farklı Olacak isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistlere Göre Bitcoin Halving’i Öncekilerden Farklı Olacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!