Analist Bitcoin’de Daha Önce Gördük Dedi: Fiyatta Düşüşler Bitti Mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’de (BTC) tarihsel verilere işaret eden analist, daha fazla düşüş beklemediğini paylaştı.

Anonim kripto para analisti sosyal medya üzerinden 16 Nisan günü yaptığı paylaşımda, Bitcoin analizine yer verdi. Birçok kişinin fiyatların daha fazla düşmesini beklediğini dile getiren analist bu görüşü paylaşmadığını kaydetti.

Tarihsel verilere bakıldığında halving dönemlerinde benzer düzeltmelerin görüldüğünü ve ardından fiyatların öngörülemez şekilde yükseldiğini hatırlatırken 2012, 2016 ve 2020‘de neredeyse aynı senaryoların yaşandığını vurguladı.

O döngülerle günümüz arasındaki tek fark olarak daha önce bu düzeltmenin yarılanma sonrası gerçekleşirken bu sefer öncesinde yaşanmış olmasını işaret etti:

Birçok kişi çok daha düşük fiyatlar bekliyor ama ben beklemiyorum. Bitcoin geçen ayki hattını geri aldı, şimdi en geride bekliyor. Bu 2012, 2016 ve 2020’de gerçekleştiğinde Bitcoin yükselişine daha yeni başlıyordu.

Bitcoin yarılanmasının 19 Nisan Cuma günü gerçekleşmesi bekleniyor.

Analist Bitcoin’de Daha Önce Gördük Dedi: Fiyatta Düşüşler Bitti Mi? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin’de Daha Önce Gördük Dedi: Fiyatta Düşüşler Bitti Mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!