Ünlü analist, Bitcoin'in altını geçeceğini iddia etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anthony Pompliano, Bitcoin’in dijital altın olduğunu, en iyi tasarruf aracı olmaya devam ettiğini ve önümüzdeki yıllarda daha iyi performans göstermeye devam edeceğini söylüyor.

Pomp Investments’ın kurucusu ve ortağı Anthony Pompliano, Bitcoin’in sağlam parasal ilkelerinin, özellikle de halvingten sonra onu altından daha büyük hale getireceğini söylüyor.

Speaking during an interview on Fox Business on April 17, Pompliano reiterated his bullish stance on the pioneer cryptocurrency, saying that Bitcoin (BTC) has performed better than any other asset in the four years following the last halving.

Pompliano, 17 Nisan’da Fox Business’a verdiği bir röportajda, Bitcoin’in (BTC) son yarılanmayı takip eden dört yıl içinde diğer tüm varlıklardan daha iyi performans gösterdiğini söyleyerek öncü kripto para birimine ilişkin yükseliş tutumunu yineledi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü analist, Bitcoin'in altını geçeceğini iddia etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!