Peter Schiff’ten Bitcoin İçin Felaket Senaryosu: Bir de Kurumsallar Satışa Başlayacak!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Altın Böcek” lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff, Wall Street cephesinin satışa başlayacağını ve Bitcoin’in büyük bir çöküşe sürükleneceğini söyledi.

Peter Schiff 17 Nisan tarihli sosyal medya paylaşımında Bitcoin yatırımcılarını tedirgin eden açıklamalara yer verdi. Kripto para destekçisi Anthony Pompliano’nun açıklaması üzerinden eleştiri getiren Schiff, Wall Street için satış beklentisini paylaştı.

Pompliano, Bitcoin’in farkında olan birçok balinanın zaten yatırım yaptığını ve bundan sonra piyasaya girecek paranın Wall Street cephesinden gelebileceğini kaydetmişti.

Buna karşılık Peter Schiff, beklenilenin aksine Wall Street cephesinin Bitcoin almaya değil satmaya hazırlandığını kaydetti. Bu durumun Bitcoin özelinde bir çöküş yaratacağını öngören altın destekçisi, “kemerlerinizi bağlayın” ifadeleriyle dikkat çekti:

Pompliano az önce CNBC’de yaptığı açıklamada sıkı Bitcoin takipçilerinin zaten tamamen yatırım yaptığını ve Bitcoin’e gelecek her yeni paranın Wall Street’ten gelmesi gerektiğini söyledi. Ama ben Wall Street’in satışa başlamak üzere olduğunu düşünüyorum. Bu Bitcoin çöküşünün reçetesidir. Kemerlerinizi bağlayın HODLers !

Peter Schiff’ten Bitcoin İçin Felaket Senaryosu: Bir de Kurumsallar Satışa Başlayacak! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Peter Schiff’ten Bitcoin İçin Felaket Senaryosu: Bir de Kurumsallar Satışa Başlayacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!