Yeni Bitcoin Balinalarının Eli Güçleniyor: 118 Milyar Dolarlık BTC Tutuyorlar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasına yakın dönemlerde giren balinalar, şimdiden on milyarlarca dolar değerinde Bitcoin topladı.

Blockchain veri şirketi CryptoQuant’ın verilerine göre kısa vadeli balinalar, dolaşımdaki toplam Bitcoin miktarının %9’unu kontrol ediyor.

İçinde spot borsa yatırım fonlarının (ETF) da bulunduğu bu balinalara ait Bitcoinlerin yaşı, 155 günden daha az olarak hesaplanıyor.

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, yeni balinaların elinde toplamda 1,8 milyon Bitcoin olduğunu açıkladı. Güncel fiyatlara göre bunların değeri 118 milyar doları aşıyor.

Balinalara ait Bitcoinlerin miktarı, Hong Kong’un spot kripto para ETF’lerini onaylamasıyla birlikte artmaya devam edebilir. Hashed CEO’su Simon Kim, “Hong Kong, Çin ekonomisinin serbest piyasasının bir uzantısı olarak kripto alanında gitgide önemli bir rol oynuyor.” dedi.

Yeni Bitcoin Balinalarının Eli Güçleniyor: 118 Milyar Dolarlık BTC Tutuyorlar isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yeni Bitcoin Balinalarının Eli Güçleniyor: 118 Milyar Dolarlık BTC Tutuyorlar
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!