Telegram Bağlantılı Altcoin Sert Yükselişle Dogecoin’i Solladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Telegram bağlantılı altcoin, kripto para piyasasının en popüler meme coinlerinden biri olan Dogecoin’i (DOGE) geride bıraktı.

Kripto para piyasasında her geçen gün yeni yıldızlar doğmaya devam ederken Toncoin’in (TON) atağı göz kamaştırdı. Telegram bağlantılı proje, 24,2 milyar dolar piyasa değerine ulaşarak dokuzuncu sıraya yükseldi. En yakın rakibi DOGE, 23,3 milyar dolar piyasa değeriyle onuncu sırada konumlanıyor.

TON’un fiyat ve piyasa değeri açısından yükseliş yaşamasında, Telegram özelindeki artan kullanım alanları etkili oldu. Telegram kısa süre önce yaptığı açıklamada, uygulama içi reklam ve ödeme hizmetlerinde TON’un kullanılabileceğini dile getirmişti.

Hafta sonu yaşanan düşüşlerin enkazını da kısa sürede üzerinden atmayı başaran TON, son 24 saat içerisinde %10 civarında yükseliş sergiledi. TON yazım esnasında 7 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Telegram Bağlantılı Altcoin Sert Yükselişle Dogecoin’i Solladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!