Bitcoin'e dikkat: Milyarlık opsiyonların süresi doluyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatı Cuma günkü opsiyonların sona ermesinden sonra haftalık direnci olan 69 bin doların üzerinde kalabilecek mi?

1,5 milyar doların üzerinde Bitcoin (BTC) vadeli işlem opsiyonunun 12 Nisan’da sona erecek olması, Bitcoin’in 69.000 dolar seviyesine düşmesine yol açabilecek potansiyel bir harekete yol açabilir.

Greeks adlı kripto fenomeninin 12 Nisan tarihli X gönderisine göre, 1,5 milyar doların üzerindeki Bitcoin opsiyonlarının vadesi 0,62’lik bir satım/alım oranıyla doluyor ve bu da Bitcoin için 69.000 dolarlık bir düşüşe işaret ediyor.

Cointelegraph’a konuşan Bybit borsası türev ticareti küresel başkanı Hao Yang’a göre, maksimum acı noktasına rağmen Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine geri dönmesi gerekmiyor:

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin'e dikkat: Milyarlık opsiyonların süresi doluyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!