Base, Ethereum layer-2 rekabetinde rakiplerini solluyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coinbase’in katman-2 ağı Base, son yedi gün içinde değer kilitli bir kazanç gören tek ilk beş Ethereum katman 2 oldu.

Kripto borsası Coinbase’in Ethereum katman-2 blokzinciri Base, 30 günlük işlemlerinin Ethereum ve en büyük rakibi Arbitrum’u geride bırakmasıyla, geçtiğimiz hafta kilitli toplam değerinin (TVL) yüzde 13,2’nin üzerinde artarak ilk kez 4 milyar doları aştığını gördü.

7 Nisan’da güncellenen L2BEAT verileri Base’in toplam TVL’sinin 4,15 milyar dolar olduğunu gösteriyor; buna 1,45 milyar dolarlık kanonik olarak köprülenmiş değer (Base’de temsil edilmek üzere Ethereum’da kilitlenmiş varlıklar) ve 2,7 milyar dolarlık yerel olarak basılmış varlıklar da dahil.

Base, dördüncü sıradaki rakibi Blast’ı yaklaşık 1,4 milyar dolar ve ikinci sıradaki Optimism’in 3,5 milyar dolar ve lider Arbitrum’un 14,6 milyar dolar gerisinde bırakarak TVL’ye göre üçüncü en büyük Ethereum katmanı 2 ağı oldu.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Base, Ethereum layer-2 rekabetinde rakiplerini solluyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!