Güney Kore'de kripto vaatleri havada uçuşuyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore’nin siyasi partileri, genel seçimler öncesinde seçmenleri çekmek için kripto ile ilgili teşvikler vaat ediyor.

Güney Kore’nin önde gelen siyasi partileri, ülkenin yaklaşan genel seçim öncesinde seçmenlerin desteğini sağlamak için kripto ile ilgili teşvikler vaat ediyor.

Bloomberg’in 5 Nisan tarihli haberine göre, muhalefetteki Demokrat Parti, Amerika Birleşik Devletleri Bitcoin ETF’leri de dahil olmak üzere doğrudan kripto tokenleri tutan yerel ve uluslararası borsa yatırım fonları (ETF’ler) üzerindeki kısıtlamaları kaldırma sözü verdi. Ocak ayında Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının ardından Güney Kore’nin menkul kıymetler düzenleyicisi, bu ETF’lerin yerel dağıtımının yerel yasaları ihlal edebileceği konusunda uyarı yapmıştı.

Demokrat Parti yetkilisi Hwanseok Choi Bloomberg’e verdiği demeçte, seçim manifestosuna atıf yaparak “İster yurt içi ister yurt dışı olsun ETF’lere izin vereceğiz” dedi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Güney Kore'de kripto vaatleri havada uçuşuyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!