Bitcoin halving sonrası ne olacak? Coinbase yorumladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coinbase, toplam kripto hacimlerinin, piyasanın “daha yükseğe taşıyacak bir sonraki hikayeyi bulmaya” çalışması nedeniyle yavaşladığını açıkladı.

Kripto para borsası Coinbase’e göre, birçok kripto yatırımcısı Bitcoin halving olayını potansiyel bir fiyat artışı için birincil itici güç olarak görüyor, ancak yılın zamanı bir engel teşkil edebilir.

Coinbase, 5 Nisan tarihli piyasa yorum raporunda, kripto piyasasının genel olarak fiyatları daha da yükseltmek için başka bir anlatı bulması gerekeceğini açıkladı.

Borsa, “Şu anda 20 veya 21 Nisan’da gerçekleşecek olan BTC yarılanması, daha yüksek fiyatlar için bir katalizör olabilir, ancak kripto piyasaları ve diğer risk varlıkları için tipik olarak yılın zayıf bir zamanıyla mücadele etmek zorunda kalacak” dedi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin halving sonrası ne olacak? Coinbase yorumladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!