Bitcoin’de Yükseliş Saatleri: Bu Vakitte Alanlar Kar Ediyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım firması Matrixport’un araştırma müdürü Markus Thielen, Bitcoin’in sıklıkla yükseliş sergilediği saatleri açıkladı.

Markus Thielen kısa süre önce Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, Bitcoin’in yükseliş gösterdiği saat aralığını ortaya koydu. Geçtiğimiz dönemde Bitcoin’in Asya piyasa açılış saatlerinde genellikle düşüş yaşadığını fakat spot Bitcoin ETF onayının ardından bunun tersine döndüğünü kaydetti.

Thielen yatırımcıların belirtilen birkaç saat aralığında Bitcoin alıp, ardından en fazla 4 saat içerisinde satarak genellikle karlı çıkabileceğini söyledi. Deneyimli isim tarafından paylaşılan saat aralığı TSİ 03.00-07.00 aralığına denk geliyor:

Yatırımcılar bu bilgiden faydalanabilir ve ABD işlem saatlerinden önce Bitcoin satın alıp birkaç saat sonra satabilirler. Veri analizimiz sayesinde Bitcoin’in ABD ETF’lerinin o gün işlem görmeye başlamasından 1-4 saat önce yükselme eğiliminde olduğunu da fark ettik, bu da ETF akışının muhtemelen önden gerçekleştiğinin bir işareti.

Bununla birlikte söz konusu alım işleminin yatırımcılar tarafından genellikle arbitraj amacıyla kullanıldığını veya scalp pozisyonların bu saatlerde işlemle dahil olduğunu belirterek uzun vadeli bir işlem için tek bir verinin yeterli olmayacağını ima etti:

ABD’deki işlem saatlerinde gerçekleşen alımların çoğunlukla arbitraj amaçlı olduğu görülüyor: Bitcoin Spot ETF’leri satın alınıyor ancak hedge fonlar vadeli işlem primini cebine indirirken CME’de listelenen Bitcoin vadeli işlemleri satılıyor.

Bitcoin’de Yükseliş Saatleri: Bu Vakitte Alanlar Kar Ediyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Yükseliş Saatleri: Bu Vakitte Alanlar Kar Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!