Bitcoin Boğasında Takip Edilmesi Gereken Sinyal: Fiyat Hala Çok Güçlü!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası çalkantılı günler yaşamasına rağmen boğa yönlü aktörler halen daha ipleri elinde tutuyor.

CrptoQuant analisti Burak Kesmeci 5 Nisan tarihli paylaşımında, kripto para piyasasındaki trendin anlaşılmasına yardımcı olacak bir veri paylaştı.

Tüm borsalardaki net varlık akışından yararlan 365 SMA verisine odaklanan Kesmeci, söz konusu verinin an itibariyle -900 bölgesinde olduğunu vurguladı. Bunun da boğaların halen daha çok güçlü olduğu anlamına geldiğini belirtti.

Boğa piyasaları boyunca bu verinin -600 ile -300 arasında seyrettiğini belirten analist, son dönemde yaşanan tüm türbülansa rağmen bu veri özelinde bir sorun görünmediğini kaydetti:

Bu verilere 365 günlük hareketli ortalama (365SMA) ile baktığımızda, 365SMA’nın boğa piyasaları sırasında genellikle -600 ile -1100 arasında bir aralıkta olduğunu görüyoruz. Şu an itibariyle 365SMA -900 civarında, bu da bize boğaların çok güçlü olduğunu gösteriyor.

Bitcoin Boğasında Takip Edilmesi Gereken Sinyal: Fiyat Hala Çok Güçlü! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Boğasında Takip Edilmesi Gereken Sinyal: Fiyat Hala Çok Güçlü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!