Rug pull nedir? Yere çakılan coinler nasıl tespit edilir?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rug pull, yeni bir kripto para biriminin geliştiricilerinin bir tokenin değerini pompalaması ve coin’in değeri düştüğünde fonlarla birlikte ortadan kaybolmasıyla ortaya çıkan kripto dolandırıcılığıdır.

Rug pull, bir ekibin fonlarla birlikte ortadan kaybolmadan önce projelerinin jetonunu pompalayarak yatırımcılarını değersiz bir varlıkla baş başa bırakmasıyla ortaya çıkan bir tür kripto dolandırıcılığıdır. 

Rug pull, dolandırıcı geliştiriciler yeni bir kripto token yarattığında, fiyatı yükselttiğinde ve ardından fiyatı sıfıra düştüğünde terk etmeden önce onlardan mümkün olduğunca fazla değer çektiğinde gerçekleşir. Rug pulls bir tür çıkış dolandırıcılığı ve bir merkeziyetsiz finans (DeFi) istismarıdır.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Rug pull nedir? Yere çakılan coinler nasıl tespit edilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!