Santiment Bitcoin’de Dönüm Noktası Dedi: Halving Raporu Sundu!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının önemli bir dönüm eşiğinde oludğunu belirten analistler, yarılanma sürecinde yaşanabileceklere dair açıklamada bulundu.

On-chain analiz platformu Santiment 28 Mart tarihli paylaşımında kripto para piyasasının yönüne dair açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada kripto para yatırımcıları genellikle Bitcoin ve diğer varlıkların borsada hisse senetleri veya diğer sektörlere güvenmeden kendi yollarını çizmesini umdukları belirtildi.

Ancak bu sefer, bazıları SP500 ve altın fiyatlarının zirvede olmasını, Bitcoin ve altcoin’lerin bu sektörlerden kar dağıtımıyla yukarı çekilebileceği anlamına gelen olumlu bir ayrışma olarak göründüğü vurgulandı.

Bitcoin yarılanmasına 3 haftadan kısa süre kala yaşanan bu ayrışmanın kripto para piyasasının yukarı yönlü taşıyabileceğini ifade eden analistler şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin balinalarının bu hafta büyük biriktiği ve halving’e sadece üç hafta sonra olduğu göz önüne alındığında, bu iyimserliği artırdı ve bugün #Binance ‘deki sürekli sözleşme fonlama oranı artışı, kripto para piyasası bundan sonra nereye gideceğini tahmin etme açısından bazı değerlere sahip olabilir.

 

Santiment Bitcoin’de Dönüm Noktası Dedi: Halving Raporu Sundu! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Santiment Bitcoin’de Dönüm Noktası Dedi: Halving Raporu Sundu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!