Ethereum’da 23x Kar Eden Yatırımcı Binlerce ETH’yi Güncel Fiyattan Sattı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’da erken dönem bir yatırımcı gün içerisinde 17.770 ETH satışı yaptı.

On-chain veri platformu Lookonchain’in 28 Mart tarihinde yaptığı paylaşıma göre Ethereum’da erken dönem bir yatırımcı büyük bir satışa ev sahipliği yaptı.

Yatırımcı, Mart 2017 ila Nisan 2021 tarihleri arasında kripto para borsaları Gemini ve Bittrex’ten yalnızca 182 dolar ortalama ile 2,6 milyon dolarlık 14.280 Ethereum biriktirmişti.

Söz konusu trader, sabrının sonucuna olumlu bir şekilde ulaştı ve gün içerisinde merkeziyetsiz borsa (DEX) 1inch üzerinde 17.770 Ethereum’u 62,24 milyon DAI karşılığında sattı.

Toplamda 59 milyon dolar kar eden balina bekleyişini 23x’lik bir kazanç ile süsledi. Balinanın Ethereum’un tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasını beklemeden satış yapması fiyatta bir düşüş beklediğine yönelik düşünceleri akıllara getirdi.

CoinGecko verilerine göre Ethereum son 24 saatte yaşadığı %0,1 yükseliş ile yazım esnasında 3.590 dolardan işlem görüyor.

Ethereum’da 23x Kar Eden Yatırımcı Binlerce ETH’yi Güncel Fiyattan Sattı! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’da 23x Kar Eden Yatırımcı Binlerce ETH’yi Güncel Fiyattan Sattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!