Ethereum Beklenirken Köklü Altcoin İçin ETF Konuşulması Fiyatı Yükselişe Geçirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sıradaki spot ETF onayı için Ethereum (ETH) favori aday olarak gösterilirken kulislerde başka bir altcoin için beklenti yükseliyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) ocak ayında spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) onay vermesinin ardından gözler Ethereum’a çevrilmişti.

Geçtiğimiz süreçte her ne kadar kötümser bir atmosfer yaratılsa da piyasanın favori ETF adayı Ethereum olarak kalmaya devam etti. Fakat kısa süre önce açıklamada bulunan FOX muhabiri Eleanor Terrett, bu durumun farklı olabileceğini ortaya koydu.

Eleanor Terrett tarafından 26 Mart günü yapılan paylaşımda, kurumsalların Litecoin (LTC) ETF’ine yönelik beklentilerini artırdığı ve kulislerde Litecoin adının daha çok geçmeye başlandığına yer verildi.

Temel mantıkta Litecoin’in tıpkı Bitcoin’e benzer bir sistemle çalışmasının bu alandaki ETF beklentilerini olası kıldığını hatırlatan muhabir, olasılığın Ethereum’dan bile daha fazla olabileceğini söyledi:

Litecoin ETF’ine olası ilgi konusunda kurumsal düzeyde söylentiler duyuluyor. Mantık şu ki SEC, Litecoin’i Bitcoin ile işlevsel benzerlikleri nedeniyle, onaylamaya daha yaktık olabilir. Muhtemelen Ethereum’dan bile daha fazla.

Kısa süre önce kripto para borsası KuCoin’e karşı şikayette bulunan ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), Bitcoin, Ethereum ve Litecoin’e emtia olarak tanımlayarak kripto para piyasasında farklı bir heyecan yaratmıştı.

CoinGecko verilerine göre bu haber akışından olumlu etkilenen LTC, son 24 saat içerisinde %5,2 yükselerek 97,7 dolara kadar tırmandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Beklenirken Köklü Altcoin İçin ETF Konuşulması Fiyatı Yükselişe Geçirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!