Bitcoin’de Sırada Ne Var: Analistler Yükseliş İçin İki Fiyat Hedefi Belirledi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analitik firması 10x Research raporunda, Bitcoin (BTC) yükselişi için iki fiyat hedefi belirlendi.

10x Research 25 Mart tarihinde yayımladığı raporda, Bitcoin’in konsolide durumundan yukarı yönlü bir çıkış yaptığı ve tüm zamanların en yüksek seviyelere (ATH) ulaşabileceği belirtildi.

Raporda, Bitcoin grafiğinde simetrik üçgen oluşumu yaşandığı ifade edilirken bu durumun 63 bin dolar seviyelerinden 15 ila 20 bin dolarlık bir yükselişe tekabül ettiği söylendi. Söz konusu yükselişin gerçekleşmesi durumunda Bitcoin fiyatı 83 bin dolar seviyelerine ulaşmış olacak.

10x’in kurucusu Markus Thielen, Bitcoin’in tekrardan 68 bin dolar gibi kritik bir seviyeyi aştığını belirtirken tarihsel verilere göre Bitcoin’in bu tarz kritik dirençleri geçtiğinde yeni ralliye başladığını söyledi:

Önceki piyasa döngüsü zirveleri yeniden test edilip tekrar kırıldığında Bitcoin önemli ralliler yapma eğilimindedir. 

Bitcoin yükselişinin ABD Merkez Bankası’nın (FED) güvercin duruşunun da etkisi olduğuna yer verilirken Thielen şu ifadeleri kullandı:

FED, daha uzun süre yüksek enflasyonu kabul etmeye istekli olduklarının sinyalini verdi. Japonya Merkez Bankası ve İsviçre Merkez Bankası güvercin tarafta sürpriz yaptı. 

Thielen ayrıca 83 bin ve 102 bin dolarlık yukarı yönlü hedeflerinin yavaş yavaş devreye girebileceğini söyledi.

Bitcoin’de Sırada Ne Var: Analistler Yükseliş İçin İki Fiyat Hedefi Belirledi! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Sırada Ne Var: Analistler Yükseliş İçin İki Fiyat Hedefi Belirledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!