Selfie NFT fenomeni bu kez memecoin furyasından zengin oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OpenSea’de selfie resimlerini NFT biçiminde satarak 1 milyon dolar kazanan Endonezyalı bir adam, bu sefer memecoin trendi ile gündem oldu.

2022’de selfie fotoğraflarının NFT versiyonunu satarak bir milyon dolar kazanan Endonezyalı üniversite öğrencisi, memecoin ön satışında 1,8 milyon dolar gelir elde ederek piyasaya geri döndü.

Ocak 2022’de Sultan Gustaf Al Ghozali, beş yıl boyunca her gün çektiği kendi fotoğraflarıyla NFT’ler bastı. “Ghozali Everyday” adı verilen koleksiyon, kripto topluluğu üyelerinin desteğini kazanarak henüz öğrenci olan Ghozali’ye 1 milyon doların üzerinde para kazandırdı.

Ghozali 2023’te üniversiteden mezun olduğunda, X’te nihayet selfie çekmeyi bırakacağını paylaştı. Aklına gelen “en aptalca fikirden” para kazandığı için şanslı olduğunu söyledi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Selfie NFT fenomeni bu kez memecoin furyasından zengin oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!