Elon Musk Twitter’da Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin’i Arıyor: Neden Gitti?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder Elon Musk’ın Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin’e yönelik sorunu kripto para topluluğunun dikkatini çekti.

Kısa süre önce Autism Capital isimli bir X (eski adıyla Twitter) hesabı, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in X platformunda daha çok paylaşım yapması ve buradaki topluluğu ayağa kaldırması gerektiğini yazdı.

Buterin’in şu sıralar daha çok Farcaster isimli bir sosyal mecrada vakit geçirdiğini fakat bu “tecrit” durumunun hem Ethereum’a hem de kripto para topluluğuna yarar sağlamadığını kaydetti.

Bu gönderiye yanıt vermekte gecikmeyen X’in sahibi Elon Musk, “O neden buradan ayrıldı?” sorusunu yöneltti.

Vitalik Buterin, geçtiğimiz süreçte merkeziyetsiz sosyal medya platformu Farcaster’ı birçok kez övmüş ve bu platformun X’e alternatif olabileceğini dile getirmişti. Buterin’in bu yönlendirmesi Farcaster özelindeki aktiviteyi de ciddi oranda artırmıştı:

Farcaster birçok insan için Twitter alternatifi olarak oldukça kullanışlı bir noktaya gelmiş gibi görünüyor. Kanallar olayı aslında onu birçok yönden *daha iyi* kılıyor.

Elon Musk Twitter’da Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin’i Arıyor: Neden Gitti? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk Twitter’da Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin’i Arıyor: Neden Gitti?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!