Bitcoin Almak İçin Son Fırsat Nisan: 100 Bin Dolar İçin Bu Tarih İşaret Edildi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, Bitcoin’de yükseliş hedefini paylaşırken daha çok satın alacağını belirtti.

Robert Kiyosaki 25 Mart tarihli paylaşımıyla kripto para yatırımcılarının dikkatini çekti. Bitcoin’de yükseliş beklentisini sürdüren deneyimli isim, Eylül 2024’de 100 bin doların görülebileceğini vurguladı.

Buna istinaden nisan ayından önce 10 Bitcoin daha alacağını dile getiren Kiyosaki, tüm takipçilerini nu yolda harekete geçmeye davet etti. Bitcoin’e sıcak bakmayanların ise gümüş satın alabileceğini söyledi.

Hem Bitcoin yarılanmasının (halving) hem de dolardaki dolar kaybının 100 bin dolarlık hedefe işaret ettiğini belirtirken makroekonomik krizlerin giderek büyüyeceğini ve güvenli liman olarak Bitcoin, altın ve gümüşün öne çıkacağını savundu:

Nisan ayından önce 10 Bitcoin daha alacağım. Neden? Eğer bir Bitcoin’in tamamını almaya gücünüz yetmiyorsa, yeni ETF’ler veya Satoshi’ler aracılığıyla bir madalyonun 1/10’unu satın almayı düşünebilirsiniz. Bitcoin süreci tasarlandığı gibi çalışırsa, bu yılın sonuna kadar bir Bitcoin’in tamamına sahip olabilirsiniz. Bitcoin’in Eylül 2024’e kadar 100 bin dolar olmasını bekliyorum.

Bitcoin Almak İçin Son Fırsat Nisan: 100 Bin Dolar İçin Bu Tarih İşaret Edildi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Almak İçin Son Fırsat Nisan: 100 Bin Dolar İçin Bu Tarih İşaret Edildi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!