Analiz: Bitcoin ve altcoinler yeni haftadan umutlu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin boğaları, BTC fiyatı üzerinde yeniden kontrol kurar ise bu durum DOGE, TON STX, FTM ve diğer altcoinlere olumlu yansıyabilir.

Bitcoin (BTC) geçtiğimiz haftayı kırmızı renk ile tamamlasa da fiyatın hafta içinde gördüğü dip seviye olan 61 bin dolardan toparlanması, boğa piyasasının devamı için umut verdi. Düşüşlerin satın alınması, yatırımcıların daha uzun vadede yükseliş beklediğini ortaya koydu. 

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, Bitcoin’in destek seviyelerine yaklaşması halinde spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) girişlerin artmasını bekliyor. Young Ju, Bitcoin ETF’leri satın alan yeni Bitcoin balinalarının zincir içi maliyet bazının 56.000 dolar olduğunu söyledi. Bitcoin’in fiyatının 56 bin dolara ulaşması halinde alımların artacağını tahmin ediyor.

Bitcoin’in fiyatını destekleyebilecek bir diğer olumlu işaret de Grayscale Bitcoin Trust’tan (GBTC) çıkışların yavaşlıyor olması. Fairside Investors verilerine göre, GBTC’den çıkışlar 22 Mart’ta sadece 170 milyon dolara düştü. Bu da satış baskısının azalıyor olabileceğini gösteriyor. Bitcoin Mart ayını 61.130 doların üzerinde tamamlarsa, bu yedi aylık ilk kazanç serisi olacak.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analiz: Bitcoin ve altcoinler yeni haftadan umutlu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!