Sıcak Gelişme! Bitcoin Spot ETF Fon Verileri Açıklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin Spot ETF’lerinde beşinci gün üst üste çıkışlar görülüyor! Detayları inceleyelim.

22 Mart’ta ABD’deki Bitcoin ETF’leri üzerinde karmaşık bir fon akışı ve çıkışı yaşandı. Son günün işlem hacimleri dikkate değerdi: IBIT 1.44 milyar dolarla öne çıkarken, GBTC 660 milyon dolar, FBTC 515 milyon dolar, ARKB 187 milyon dolar ve BITB ise 97 milyon dolarlık işlem hacmiyle kayda değerdi.

ARKB, 85 Bitcoin değerindeki 5.4 milyon dolarlık bir girişle karşılaştı. EZBC’ye 30 milyon dolarlık olumlu bir giriş mevcuttu. Fakat, GBTC 170 milyon dolarlık bir çıkış yaşadı. BITB ve FBTC sırasıyla 16.3 milyon dolar ve 18 milyon dolarlık girişler gördü. BTCO ve IBIT ise sırasıyla 4,5 milyon dolar ve 19 milyon dolarlık olumlu girişlerle dikkat çekti. BRRR’ye ise 25.5 milyon dolarlık önemli bir giriş yapıldı.

Bu başlangıçlara karşın, gün sonunda toplam net 51 milyon dolar negatif bir sonuçla sonuçlandı ve ard arda beşinci negatif günü yaşadı.

BitMEX Araştırmasına göre, Ocak ayındaki başlangıcından beri, 10 ABD merkezli Bitcoin ETF’si, toplamda 11 milyar dolarlık yatırım alarak dikkat çekti. Geçmişe baktığımızda, finansal danışmanlar, karmaşık aile ofisleri, hedge fonları, risk sermayesi yatırımları ve bankalar, dijital varlıkların dünyasına adım atmaktan kaçınarak, zaman zaman içsel blockchain projeleri başlatarak verimliliği artırmayı tercih ediyorlardı.

Ancak görünüşe göre bu trend değişmekte. Şubat ayında basında yer alan haberlere göre Bank of America’nın Merrill Lynch bölümü ve dev finansal hizmetler şirketi Wells Fargo, seçkin varlık yönetimi müşterilerine anlık Bitcoin ETF’lerine erişim olanağı sunmaya başladılar.

Analistler, ETF’lerin bu yükselişinin yakın zamanda durabileceğini düşünüyor. Kripto para aracı kurumu FalconX’in araştırma müdürü David Lawant, “Spot BTC ETF girişleri için görünüm hala canlı çünkü birçok büyük platform hala müşterilerine erişim sağlama aşamasındalar” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sıcak Gelişme! Bitcoin Spot ETF Fon Verileri Açıklandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!