Kripto Paraları Nasıl Bir Hafta Sonu Bekliyor: Analistler Geçen Hafta Bilmişti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ticaret firması QCP Capital, kripto para piyasası hakkında güncel bir not paylaştı.

Geçtiğimiz hafta sonunun zorlu geçeceğini doğru tahmin eden QCP Capital, bu hafta sonu dahil önümüzdeki günlerde neler olabileceğine ışık tuttu.

Bitcoin ve Ethereum’un bir konsolidasyon evresine girdiğini belirten analistler, bu hafta sonunun daha sakin geçebileceğini ve piyasanın muhtemelen derin bir nefes alabileceğini kaydetti.

ABD faiz verisi gibi önemli bir olayı geride bıraktığımızı ve yakın vadede planlanmış büyük bir olay olmadığını işaret eden QCP Capital cephesi, Ethereum’un ETF problemlerine dair sarsıntının da bir nebze de olsa aşıldığını vurguladı.

Piyasa hakkında açıklamada bulunan bir diğer önemli isim ise Pythagoras Investments Sermaye Formasyonu Direktörü Semir Gabeljic oldu.

Semir Gabeljic CoinDesk Global’e gönderdiği bir e-posta mesajında, spot Bitcoin ETF’lerinde yaşanan net çıkışların en büyük katalizör olduğunu ve Bitcoin yarılanmasına doğru daha fazla volatilite görülebileceğini söyledi:

Bitcoin, bu hafta gördüğümüz %10’luk düşüşle dalgalı kalmaya devam ediyor ve son katalizör, 20 Mart’ta GBTC’den yaklaşık 300 milyonluk spot Bitcoin ETF çıkışları tarafından yönlendiriliyor. Tarihsel olarak BTC halving etkinliğinden hemen önce gerçekleştiğini gördüğümüz gibi, düşüş hala beklenen %10-20 aralığıyla aynı çizgide kalıyor. BTC yarılanmasına doğru daha fazla volatilitenin ortaya çıkması bekleniyor.

Kripto Paraları Nasıl Bir Hafta Sonu Bekliyor: Analistler Geçen Hafta Bilmişti! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Paraları Nasıl Bir Hafta Sonu Bekliyor: Analistler Geçen Hafta Bilmişti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!