SEC Milyar Dolarlık Bitcoin Devlerini Ethereum İçin Başka Bir Tarihe Erteledi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), iki spot Ethereum ETF’ine yönelik kararını erteledi.

SEC 19 Mart Salı günü paylaştığı bildiride, Hashdex ve Ark 21Shares tarafından başvurulan spot Ethereum borsa yatırım fonlarını ileriki tarihlere ertelediğini duyurdu. Hashdex’in başvurusuna ilişkin karar tarihi 30 Mayıs‘a Ark 21Shares tarafından sunulan ortak başvuruya ilişkin karar tarihi ise 24 Mayıs‘a ertelendi.

Düzenleyici kurum tarafından erteleme sebebine ilişkin yapılan açıklamada, önerilen kural değişikliğini detaylı şekilde irdeleyebilmek için zamana ihtiyaç duyduklarına yer verildi:

Komisyon, önerilen kural değişikliğini ve burada gündeme getirilen konuları değerlendirmek için yeterli zamana sahip olmak amacıyla, önerilen kural değişikliğini onaylayan veya onaylamayan bir emir yayınlamak için daha uzun bir süre belirlemenin uygun olduğunu tespit eder.

SEC’nin spot Ethereum ETF ihraç etmek şirketlerle zayıf iletişimi ve sürece dair çok fazla görüşme olmaması mayıs ayındaki onay ihtimalinin bulanıklaşmasına neden olmuştu. Bloomberg’in kıdemli ETF analistleri kısa süre önce yaptıkları açıklamada, mayıs ayındaki spot Ethereum ETF onay ihtimalini %70’den %30’a düşürmüştü.

SEC Milyar Dolarlık Bitcoin Devlerini Ethereum İçin Başka Bir Tarihe Erteledi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC Milyar Dolarlık Bitcoin Devlerini Ethereum İçin Başka Bir Tarihe Erteledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!