Ethereum İçin Israrcı Olan Dünya Bankacılık Devinden 45 Milyar Dolarlık İhtimal!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşik Krallık merkezli dev bankacılık grubu Standart Chartered, spot Ethereum ETF bekleyen yatırımcıları umutlandıran bir açıklamada bulundu.

Kısa süre önce Bitcoin için yıl sonu fiyat tahminini 100 bin dolardan 150 bin dolara yükselten Standart Chartered, bu sefer de Ethereum yatırımcılarını sevindiren söylemlerde bulundu.

ABD’nin spot Ethereum borsa yatırım fonlarını (ETF) mayıs ayında onaylama ihtimalinin halen daha masada olduğunu belirten kurum, onayın gelmesi halinde bu fonlara ilk 12 ayda 45 milyar dolara kadar giriş yaşanabileceğini söyledi.

Standard Chartered Forex ve Kripto Araştırma Başkanı Geoffrey Kendrick The Block’a yaptığı açıklamada, Bitcoin formülünün Ethereum için de geçerli olabileceğini kaydetti:

Benim görüşüm hala 23 Mayıs’ta onaylanacakları yönünde. Ancak bunun artık üzerinde fikir birliğine varılmayan bir görüş olduğunu belirtebilirim. ETF’ler onaylanırsa, Bitcoin’e uyguladığım mantığı kullanarak ilk 12 ayda 15-45 milyar dolarlık giriş geleceğini tahmin ediyorum.

Halihazırda birçok finans devinin spot Ethereum ETF başvurusu bulunuyor fakat ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) bu alandaki kayıtsız tavrı mayıs ayında onayın gelmeyeceğine yönelik düşünceleri artırmaya başladı.

Kıdemli Bloomberg ETF analistleri son olarak mayıs ayında olayı bir onay ihtimalini %70’den %30’a düşürmüştü.

Ethereum İçin Israrcı Olan Dünya Bankacılık Devinden 45 Milyar Dolarlık İhtimal! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum İçin Israrcı Olan Dünya Bankacılık Devinden 45 Milyar Dolarlık İhtimal!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!