Bloomberg Analisti Ethereum’da Mayıs Ayı İçin Beklenti Kapılarını Kapattı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg’in kıdemli ETF analisti James Seyffart, mayıs ayında spot Ethereum ETF’lerinin onaylanmayacağını düşünüyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) 19 Mart Salı günü Hashdex ve Ark 21Shares tarafından başvurulan spot Ethereum borsa yatırım fonlarını ileriki tarihlere ertelediğini duyurması Bloomberg analisti James Seyffart’ı açıklama yapmaya itti.

Konu hakkında güncel bir paylaşımda bulunan Seyffart, bu ertelemelerin beklendik olduğunu, önümüzdeki günlerde diğer spot Ethereum ETF başvurularının da erteleneceğini dile getirdi. Bununla birlikte dikkat edilmesi gereken tek tarihin 23 Mayıs 2024 olduğunu söylerken umutsuzluğunu dile getirmekten çekinmedi.

Bu yılın başında yaptığı açıklamalarda, SEC’nin mayıs ayında spot Ethereum ETF başvurularını onaylama ihtimaline %70 şans tanıyan Seyffart bu oranı kısa süre önce %30’a düşürmüştü.

Son açıklamasında ise SEC’nin muhtemelen mayıs ayında spot Ethereum ETF’lerini reddedeceğini ifade etti. Spot Bitcoin ETF başvurusu sürecinde SEC ve şirketler arasında yakın bir temas olduğunu fakat Ethereum ETF’lerine gelince bunun tam tersine döndüğünü kaydetti.

SEC’nin bu soğuk tavrını bariz bir işaret olarak yorumlayan deneyimli isim, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Ethereum ETF’lerine yönelik temkinli iyimser tavrım son aylardan bu yana değişti. Artık bunların 23 Mayıs’ta bu tur için reddedileceğine inanıyoruz. SEC, Ethereum’un ayrıntıları konusunda ihraççılarla temasa geçmedi. Bu sonbahardaki Bitcoin ETF’lerin tam tersi oldu.

Bloomberg Analisti Ethereum’da Mayıs Ayı İçin Beklenti Kapılarını Kapattı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bloomberg Analisti Ethereum’da Mayıs Ayı İçin Beklenti Kapılarını Kapattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!