ABD’li Bankacılık Devine Göre Bitcoin Daha Yeni Başlıyor: Yükselişler Sürecek!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li bankacılık devi Goldman Sachs’in analisti, kurumsal yatırımcıların kripto para piyasasına yeni yeni girmeye başladığını söyledi.

Reuters tarafından 20 Mart tarihinde sunulan haberde, Goldman Sachs’in küresel dijital varlıklar başkanı Matthew McDermott’in ifadelerine yer verildi.

Matthew McDermott spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasıyla birlikte kurumsal yatırımcı girişlerinin yeni başladığını ve bunun ilerleyen süreçte çığ gibi büyüyerek artabileceğini dile getirdi. Bitcoin’e yatırım yapma potansiyeli taşıyan trilyonlarca dolarlık kurumsalın, fiyatları da hızla yukarı taşıyabileceğini söyledi.

Londra’daki Digital Asset Summit (DAS) konferansında konuşan McDermott, son yükselişlerin halen daha bireysel yatırımcıların etkisiyle gerçekleştiğini ve kurumsalların ufak bir paya sahip olduğunu kaydetti:

Fiyat hareketi hala öncelikli olarak perakende satışlar tarafından yönlendiriliyor. Ancak kurumların devreye girdiğini görmeye başladık. Artık iştah yönünün gerçekten değiştiğini görüyoruz.

McDermott ayrıca gerçek dünya varlıkları (RWA) ve tokenizasyon sektörü konusunda da iyimser olduğunu vurguladı:

Zamanla daha fazla varlık sınıfının tokenlaştırıldığı ve aslında bir miktar ölçeklendiğini görmeye başlayacağımızı düşünüyorum ama belki bu bir veya iki yıl sonra olabilir.

ABD’li Bankacılık Devine Göre Bitcoin Daha Yeni Başlıyor: Yükselişler Sürecek! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’li Bankacılık Devine Göre Bitcoin Daha Yeni Başlıyor: Yükselişler Sürecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!