Solend nedir ve nasıl çalışır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solend, yüksek ölçeklenebilirliği ve birleştirilebilirliği ile dikkat çeken Solana üzerinde bir DeFi ödünç verme ve ödünç alma protokolüdür.

Solend, Solana üzerine inşa edilmiş merkezi olmayan bir borç verme ve borç alma protokolüdür. Solana kullanıcılarının finansal kazançlarını artırmaları için mevcut yöntemleri genişlettiği için övgüyle karşılanmaktadır. Solana ekosistemindeki büyük bir boşluğu dolduran Solend, lansman sonrası bir aydan biraz daha uzun bir süre içinde 100 milyon dolarlık şaşırtıcı bir mevduat çekti.

Solend, hızlı ve düşük işlem ücretleriyle ün yapmış olan Solana blok zincirinin yüksek ölçeklenebilirliğini kullandı. Solana’nın gelişi, kullanıcıların borç vererek ve faiz kazanarak sermayelerini verimli bir şekilde kullanabilecekleri ve çok sayıda fırsattan kar elde etmek için boşta kalan fonları kullanabilecekleri anlamına geliyordu. Ademi merkeziyetçiliğin arkasındaki felsefeye uygun olarak Solend, seçmenlerin kolektif olarak karar verdiği topluluk odaklı bir projedir.

Bu makale, borç verme ve borç alma, kazançlar ve ödüller, havuzların oluşturulması, ilgili riskler, balina sorunu ve diğer ilgili kavramlar dahil olmak üzere Solend’i ve işleyişini incelemektedir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solend nedir ve nasıl çalışır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!