Kripto para alım satımında risk/ödül oranı nedir ve nasıl kullanılır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Risk/ödül oranı, olası zarara karşı potansiyel kârı belirlemek için kullanılan bir ölçüdür. Kripto alım satımında, zararı durdur ve kâr al seviyelerini belirleyerek riski yönetmeye yardımcı olur.

Risk/ödül oranı ya da risk/getiri oranı, alım satım işlemlerinde yaygın olarak kullanılan ve bir alım satımın potansiyel kârını potansiyel zararla karşılaştıran bir metriktir. Bununla birlikte, yatırımcıların aldıkları risk karşılığında elde edecekleri ödüldür. 

Örneğin, risk/ödül oranı 1:3 olan bir yatırım, yatırımcının harcadığı her bir dolar için, alım satım kendi lehine giderse üç dolar kazanacağı anlamına gelir. Risk/ödül oranı, ister günlük alım satımlar ister “hodling” olarak bilinen uzun vadeli kripto yatırımı için olsun, kripto para birimi ticareti için belirleyicidir.

Daha iyi bir anlayış kazanmak için, bunu kripto alım satımı bağlamında ele alalım.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto para alım satımında risk/ödül oranı nedir ve nasıl kullanılır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!