Yazılım cüzdanlarına genel bakış, kripto para depolamanın kolay yolu nedir?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğru kripto cüzdanını bulmakta sorun mu yaşıyorsunuz? İşte Cointelegraph’ın yazılım cüzdanlarının listesi ve bunların farklılıkları.

Fiat para birimi için bir banka hesabına benzer şekilde, kripto cüzdanı, güvenilir depolama sağlayan ve işlemleri mümkün kılan bir kripto para birimi ağı için kişisel bir arayüzdür. Bir kripto para biriminin güvenli bir şekilde saklanıp saklanmadığı, büyük ölçüde yalnızca özel anahtarları kadar güvenli olan cüzdana bağlıdır.

Cüzdanlar genellikle sıcak veya soğuktur. Sıcak cüzdandaki fonlar herhangi bir zamanda çevrimiçi olarak harcanabilir. Soğuk cüzdan ise tam tersi şekilde çalışır: normal kripto para birimi işlemleri için tasarlanmamıştır ancak fonlar herhangi bir zamanda alınabilir. Cüzdanlar ayrıca üç gruba ayrılabilir: yazılım, donanım ve kağıt. Bugün kripto cüzdanların en yaygın grubu olan yazılımlara göz atacağız.

Yazılım cüzdanları, her biri kendine özgü özelliklere sahip birçok biçimde gelir. Çoğu bir şekilde internete bağlı ve doğası gereği sıcak. Cüzdanlar, desteklenen bir dizi kripto para birimi ve Windows, Mac ve diğer işletim sistemleri gibi yazılım platformları ile ayırt edilir. Yazılım cüzdanları üç biçimde mevcuttur: masaüstü, mobil ve çevrimiçi:

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yazılım cüzdanlarına genel bakış, kripto para depolamanın kolay yolu nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!