Yatırım Bankacılığında 14 Yılın Ardından Kripto Sektörüne Katıldım

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatta önemli değişikliklerin kişisel deneyimi: geleneksel bankacılık yatırımlarından startup’ların kripto dünyasına.

“Bunu nasıl yapabilirim?” — Kurumsal ve yatırım bankacılığındaki 14 yıllık kariyerimi bırakıp startup dünyasına katılma fırsatı karşıma çıktığında kendime bu soruyu sordum. Kesinlikle hayatımın en büyük kararlarından biriydi. Bir ay boyunca onu çiğnedim ki bu benim karar alma dünyamda oldukça uzun bir süre.

O zamanlar en aktif müşterilerimden biri, birden fazla kıtada faaliyet gösteren ve 2017’nin başında Cardtronics’e satıldığında değeri 460 milyon dolar olan küresel bir ödeme işleme şirketi olan TSX’te listelenen DirectCash Payments Inc.’di. Lider yatırım bankacılarından biri olarak, ben Yıllar boyunca yönetim ekibiyle yoğun bir şekilde çalıştı. Büyümeyi hızlandırmak ve bu satın almalar için para toplamak amacıyla farklı satın almalar yaparak dünyayı dolaştık.

İşletme satıldığında en büyük hissedar, başta güvenlik ve güvenilirlik olmak üzere kripto para birimiyle ilgili endişelerini gidermek için yeni bir şirket kurmak istedi. Paranın hareketi hakkındaki bilgimize dayanarak bunu sektördeki diğer birçok oyuncudan daha iyi yapabileceğimizi düşündük. Kendisiyle birlikte şirkete katılmamı ve şirket kurmamı istedi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırım Bankacılığında 14 Yılın Ardından Kripto Sektörüne Katıldım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!