20 Milyon Kullanıcılı Borsa Bitcoin’de Nisan Ayı İçin Fiyat Tahminini Açıkladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen kripto para borsası Bitget, Bitcoin fiyatının nisan ayında kaç bin dolar olacağına ilişkin tahminini paylaştı.

Bitget, Nisan ayında Bitcoin’de gerçekleşmesi beklenen gelişmelere ilişkin değerlendirme yaptı. Bitget araştırmacısı Ryan Lee, Bitcoin için Nisan ayı beklentisinin 62.000 ila 90.000 dolar aralığında olacağını öngördüğünü söyledi.  

Lee beklentinin hangi nedenlere dayandığına ilişkin de bilgi verirken Nisan ayında Bitcoin’in Spot ETF fon akışından etkilemeye devam edeceğini söyledi. SEC’nin Bitcoin spot ETF’lerini onaylamasından bu yana Wall Street tarafından yapılan alımlar 200.000 BTC’ye ulaşmıştı ve bu durum fiyatı 73.000 dolara yükseltmişti. BTC spot ETF’sinin Nisan ayında da fon akışını sürdüren bir etken olacağı ve bu durumun da Bitcoin fiyatını yükselteceği tahmin ediliyor.  

Nisan ayında önemli bir gerçekleşme de yarılanma olacak. Bitget Araştırmacısı Ryan Lee aynı zamanda şöyle konuştu: 

Yaklaşık 4 yılda bir yaşanan Bitcoin halving’i bu sene nisan ayında gerçekleşecek. Yarılanma sonrasında piyasaya günlük giren Bitcoin sayısı 450’ye düşerken yıllık Bitcoin artışı yaklaşık 160.000 olacak. Wall Street tarafından yalnızca 1 ayda yapılan alım miktarına eş değer. Wall Street’in sürekli alımları ve yarılanmanın piyasadaki etkisiyle sıradaki boğa piyasası erken gelecek. 

Lee ayrıca Nisan ayının sonraki birkaç ayın trendlerini belirlemede önemli bir rol oynayacağı değerlendirdi. 

20 Milyon Kullanıcılı Borsa Bitcoin’de Nisan Ayı İçin Fiyat Tahminini Açıkladı! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
20 Milyon Kullanıcılı Borsa Bitcoin’de Nisan Ayı İçin Fiyat Tahminini Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!