JPMorgan Coinbase İçin Fiyat Hedefini Yükseltirken Ethereum Detayı Dikkat Çekti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankacılık devi JPMorgan kripto para borsası Coinbase için fiyat hedefini yükseltirken Ethereum (ETH) detayı dikkat çekti.

JPMorgan’ın kısa süre önce yayınladığı notta, Coinbase için fiyat hedefini 95 dolardan 150 dolara yükseltti. Bankacılık devi, Ethereum’un geniş kitlelere hitap eden yapısının ve bu doğrultudaki değer artışının Coinbase kazançları için olumlu bir itici güç olabileceğine yer verdi.

Kenneth Worthington liderliğindeki analistler, Dencun yükseltmesi dahil Ethereum ekosisteminin başarılı işleyişine odaklanarak kripto para sektörü üzerindeki etkisine değindiler:

Ethereum kullanım durumları kripto ekosistemini aşıyor ve Coinbase için yakın vadede güçlü bir kazanç kaynağı yaratacağını düşünüyoruz. Ayrıca, 13 Mart’ta bu hafta gerçekleşen Dencun yükseltmesi de dahil olmak üzere Ethereum yol haritasındaki ilerlemeyi, kripto gelişimini teşvik eden bir gelişme olarak görüyoruz, bu da uzun vadede olumlu bir gelişme.

Her ne kadar JPMorgan cephesi fiyat tahminini yükseğe çekse de 150 dolarlık güncel öngörü Coinbase hisselerinin mevcut değerinin halen daha çok altında kalıyor. TradingView verilerine göre COIN yazım esnasında 242 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
JPMorgan Coinbase İçin Fiyat Hedefini Yükseltirken Ethereum Detayı Dikkat Çekti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!