Solana Bitcoin Düşüşüne Meydan Okudu: Yükselişin Sebebi Meme Coin Çılgınlığı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana’nın piyasa değeri tüm zamanların rekorunu kırarken yükselişlerin arkasında meme coinler olabileceği düşünülüyor.

Kripto para piyasası 15 Mart günü erken saatlerde ciddi düşüşlere ev sahipliği yaparken bu düşüşlere direnen nadir isimlerden biri Solana (SOL) oldu. SOL uzun zamandır aşamadığı 173 dolar bandını güçlü bir hareketle kırarak 185 dolara kadar tırmandı.

Konu hakkında The Block’a açıklamada bulunan Matrixport iş geliştirme direktörü Benjamin Stani, Solana’daki yükselişlerin ardında ekosistemdeki meme coinlerin güçlü bir etkisi olduğunu belirtti.

Dogwifhat (WIF) gibi Solana merkezli meme coinler özellikle son haftalarda dudak uçuklatan yükselişlere ev sahipliği yapmıştı. Bu öncü meme coin hareketini ağ üzerinde oluşturulan binlerce farklı meme coin takip etti ve bu domino etkisi hem Solana piyasa değerinin rekor kırmasına hem de SOL fiyatında yükselişe yol açtı.

CoinGecko verilerine göre SOL’ün piyasa değeri 15 Mart günü 81 milyar dolara ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Son olarak Kasım 2021’deki 77,4 milyar dolarlık bir tepe noktası görülmüştü.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Bitcoin Düşüşüne Meydan Okudu: Yükselişin Sebebi Meme Coin Çılgınlığı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!