Kripto Para Yatırımcılarının ABD Başkanlık Seçiminde Favorisi Belli Oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li kripto para yatırımcılarının yaklaşık yarısı bir sonraki başkanlık seçimlerinde Donal Trump’ı destekleyecek.

Yatırım firması Paradigm tarafından yapılan bir anket, kripto para yatırımcılarının Donald Trump’ın sıradaki ABD başkanı olmasına sıcak baktığını ortaya koydu.

Anket, kripto para yatırımcılarının %48’inin Trump’a oy vermeyi planladığını işaret ederken %39’luk kısım tercihini mevcut başkan Joe Biden’dan yana yaptı.

Bununla birlikte ankete katılan Demokrat Partililerin %19’unun, Cumhuriyetçilerin %18’inin ve bağımsız adayları destekleyen katılımcıların %24’ünün kripto paralar yatırım yaptığı görüldü.

Public Opinion Strategies ortaklığında gerçekleştirilen bu anket, 28 Şubat ve 4 Mart tarihleri arasında online olarak yapılırken hata payı %3,5 olarak bildirildi.

Paradigm anket hakkında yaptığı yorumda, kripto para yatırımcılarının 2020 yılındaki seçim tutumlarına değinildi:

Özellikle kripto para sahipleri arasında, %43’ü 2020’de Başkan Biden’a oy vermişti. Yine katılımcıların %39’u o yıl eski Başkan Trump’a oy vermişti. Dolayısıyla, Başkan Biden’ın şu anda Trump’a kaybettiği seçmenlerin bir kısmı, muhtemelen Biden Yönetimindeki bazı kurumlar tarafından alınan önlemler nedeniyle kripto sahipleri gibi görünüyor.

Donald Trump kısa süre önce yaptığı bir açıklamada, Bitcoin’i ortadan kaldırmak istemediğini çünkü çok fazla insanın bu yatırım aracını tercih ettiğini dile getirmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Yatırımcılarının ABD Başkanlık Seçiminde Favorisi Belli Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!